FTEL SOFTWARE | Software a mida
548
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-548,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Software a mida

FTEL Software un equip de professionals amb diferents habilitats i experiència. Som dissenyadors, programadors i desenvolupadors que gaudim el repte constant del nostre treball, i això es reflecteix en els bons resultats obtinguts per la nostra empresa al llarg d’aquests anys en el mercat.

 

El que ens fa diferents de la resta de les empreses del sector és la creativitat i imaginació del nostre jove equip, ens agrada conèixer als nostres clients i parlem el seu idioma, ja que nosaltres hem hagut d’adequar-nos a la canviant situació dels mercats i al desenvolupament vertiginós de les noves tecnologies aplicades als negocis i el resultat és, per nosaltres, més que un producte. Sempre perseguint la perfecció, afrontem els nostres projectes amb frescor, creativitat, vitalitat, optimisme i professionalitat.

 

El tracte directe amb els nostres clients és imprescindible per aconseguir el projecte ideal en cada cas. Una bona relació professional entre les dues parts accelera el procés de producció i postproducció i s’aconsegueix una comprensió més precisa de l’estil i personalitat del client i de la seva empresa. La nostra feina diària té un marcat caràcter d’equip coordinat entre els diferents departaments per poder oferir una resposta integral i adaptada a totes les necessitats del client.

 

FTEL estem en constant formació, tècnica i creativa, per poder oferir als nostres clients les últimes tendències en software a mida.